Nye Light Marine-løsninger for aluminiumskonstruksjoner

21 sep 2018


PAROC Light Marine-løsninger suppleres med nye A60-klassifiserte aluminiumsløsninger, nå også for begrensede skott. Nye løsninger er testet og godkjent for 6 mm tykke aluminiumsdekk og -skott. 

De nye løsningene er basert på PAROC Marine Navis Mat 60, et produkt på 60 kg/m3. Isolasjonstykkelsen på både dekk og avstivere er 60 mm, noe som gjør designet mindre komplekst. Det lette produktet gjør også installasjonen lettere. De nye A60-klassifiserte løsningene er testet og godkjent for 6 mm tykk aluminium, som er den mest brukte strukturen i skip. 

Alle lette Paroc Marine-løsninger gir deg de samme fordelene: Den totale vekten på konstruksjonen blir betydelig lavere, noe som igjen reduserer driftskostnadene for skipet. Man oppnår også besparelser med mer effektiv logistikk og installasjon. 

Man kan nå velge blant en rekke lette A60-klassifiserte løsninger for aluminium; de tidligere lanserte løsningene for 4 mm tykk aluminium og nå også løsningene for 6 mm aluminiumskonstruksjoner. Produktene som er godkjent for A60-klassifiserte aluminiumsdekk og -skott, er: 

  • PAROC Marine Navis Mat 60 
  • PAROC Marine Navis Wired Mat 60  
  • PAROC Marine Navis Mat 90 (for 4 mm aluminiumskonstruksjoner)
  • PAROC Marine Navis Wired Mat 90 (for 4 mm aluminiumskonstruksjoner)
 
Les mer om PAROC Light Marine-løsninger >


PAROC Light Marine er de nye lette løsningene for isolerte dekk og skott, beregnet for marine prosjekter. Redusert vekt i isolasjonsløsninger gir lavere drivstofforbruk og reduserte driftskostnader. I tillegg til de mange økonomiske fordelene, oppnår man også tydelige reduksjoner i CO2-utslippene, noe som er bra for miljøet.