Paroc sørger for bedre akustikk under ski-VM i Lahti i 2017 med trykte akustikkplater.

14 feb 2017

Paroc Group er stolt partner med ski-VM i Lahti. Som en del av samarbeidet leverer Paroc PARAFON akustikkplater med bilder av kjente sportspersonligheter til konkurransens lokaler.

Paroc forbedrer inneakustikken i Lahti ved å redusere ekko og støy på konkurransesiden ved hjelp av PARAFON akustikkplater festet til veggene. Platene er produsert av brannsikker steinull. Akustikkplatene festes til veggene i pressesenteret for å gjøre det enklere å arbeide i det hektiske miljøet. Områdets akustikk forbedres også med både små og store akustikkplater dekorert med bilder av Lahtis kjente sportslegender. Bildene trykkes digitalt på platenes overflate, og deretter behandles overflatene med UV-lys. Denne teknikken gjør det mulig å bruke en rekke bilder, selv på store flater innendørs.

«Ski-VM i Lahti i 2017 har unike akustikkplater, men disse platene er ikke bare for engangsbruk. Hver plate har en hensikt og en plassering hvor den enten vil bli hengende eller flyttet til etter konkurransen. Vi ønsket å understreke platenes tidløse natur og vårt ønske om å lage varige løsninger, samtidig som vi vil fortelle Lahtis sportshistorie under konkurransen», sier Marcus Lönn, Paroc Groups områdesjef som har ansvaret for samarbeidet.

«Lahti2017 kundeservice har som hovedmål å få alle til å føle seg som hjemme. I tillegg til tilskuerne kommer det mange tusen som skal arbeide under arrangementet, fra media til frivillige, og naturligvis utøverne. Deres opplevelse av konkurransen blir bedre enn tidligere, både for øyne og ører, takket være Parocs akustikkplater som har blitt pyntet med legendariske bilder fra Finlands skimuseum», sier Esa-Pekka Nykänen, markedssjef for arrangementet Lahti2017.

Sammen vil Paroc og Lahti2017-organisasjonen sørge for at konkurransen blir en suksess, et godt gjennomført internasjonalt arrangement og en positiv opplevelse for både utøvere og tilskuere. Dette samarbeidet er basert på en delt innsats for bærekraft, inkludert bedre energi- og materialeffektivitet. Lahti2017 ønsker å gå foran med et godt eksempel for å vise at finnene er verdens mest ansvarlige arrangører. Paroc er en innovativ og pålitelig partner for et bærekraftig bygningsmiljø.