PAROC Linio 10 kåret til Årets produkt i Litauen

04 feb 2015

Paroc Linio 10 ble lansert på det litauiske markedet i 2014, da Paroc oppdaterte sin produktserie av fasader. Det nye produktet ble svært godt mottatt og har nå fått gullmedalje for Årets produkt i Litauen. Under prisutdelingen overrakte den litauiske statsministeren Algirdas Butkevičius prisen til Parocs anleggssjef Jonas Liubertas.

PAROC Linio 10 er en ubrennbar, svært energieffektiv isolasjonsplate i steinull. Den brukes til å isolere vegger på nye bygninger og restaureringsprosjekter som et fundament for tynnpussede fasader. Platen har utmerkede varmeisolasjonsegenskaper. De ubrennbare egenskapene gjør det spesielt godt egnet for bruk i restaurerte bygninger.

Takket være de gode dampgjennomtrengelige egenskapene akkumulerer ikke PAROC Linio 10-platen fuktighet. Den høye dimensjonsstabiliteten er viktig for bruk i fasader. Platen beholder dimensjonsstabiliteten selv når den utsettes for temperaturendringer og damp, og forårsaker ikke sprekker i veggene eller formørkning i fasader.  

PAROC Linio 10 product of the year 2014 in Lithuania 
Jonas Liubertas (venstre) mottar utmerkelsen fra statsminister Algirdas Butkevičius (høyre) i 2012, da FAS B ble kåret til Årets produkt i Litauen.