Paroc Groups rapport om bærekraftig utvikling 2013 publisert

30 apr 2014
Paroc Group har publisert sin årlige rapport om bærekraftig utvikling for 2013. Rapporten er avlagt i samsvar med retningslinjer for rapportering om bærekraftig utvikling fastsatt av den internasjonale autoriteten i bransjen – Global Reporting Initiative (GRI), og beskriver selskapets tilnærming til bærekraft så vel som de økonomiske og miljømessige påvirkningene det har på sine interessenter og omgivelser.

Paroc gjorde det generelt godt i 2013, til tross for det ustabile markedsmiljøet. En av Parocs viktigste bragder i 2013 var å fullføre den første fasen av det russiske fabrikkprosjektet, som resulterte i åpningen av den første produksjonslinjen i Izoplit i Tver-regionen. Den første produksjonslinjen ga arbeid til 120 personer. Det russiske produksjonsanlegget driver med de samme bærekraftsprinsippene som alle andre Paroc-anlegg.

Av andre viktige prosjekter i 2013 kan vi nevne utviklingen av nye renoveringsløsninger og oppstart av energirenoveringskonseptet renZero i Finland og Sweden. Formålet med prosjektet er å tilfredsstille behovene til aldrende bygninger og stadig strengere standarder for energieffektivitet.

Av andre høydepunkter i 2013 kan vi også nevne det vi oppnådde innen HMS: Den generelle ulykkesfrekvensen i hele gruppen gikk ned med 33 prosent siden 2012, der målsettingen har vært en reduksjon på 30 prosent. Målsettingen med null ulykker innen 2020 ble oppnådd på tre av Parocs anlegg allerede i 2013.

Rapporten er Paroc Groups tredje rapport om bærekraftig utvikling og følger nivå C i G3.1-retningslinjene i Global Reporting Initiative (GRI). Paroc avgir rapport om bærekraftig utvikling hvert år.

Les mer i Paroc Book of Sustainability 2013, som du finner på Våre bærekraftrapporter >>